
1976an, Club de Gourmets aldizkariak antolaturiko lehiaketan parte hartu zuen Paul Bocuserekin.
2005a geroztik Karlos Argiñanoren programan agertzen da.
Hona hemen Juan Mari Arzaken sukaldaritzan oinarritutako liburuak eta ondoan idazleak:
• Arzak recetas - Juan Mari Arzak
• Celebrar el milenio con Arzak & Adriá - Juan Mari Arzak eta Ferrán Adriá
• Las recetas de ARZAK - Juan Mari Arzak
• La cocina del mercado - Paul Bocuse, eta Juan Mari Arzakek hitzaurrea.
• Cocinar lo menos posible - Xabier Gutierrez
• Asfalto culinario - Xabier Gutierrez
• El bosque culinario - Xabier Gutierrez
• Hablemos del chocolate - Xabier Gutierrez
• Tratado del chocolate - Xabier Gutierrez
• Escuela de Cocina y de la Buena Mesa Volumen I - Karlos Arguiñano eta Juan Mari Arzak
• Escuela de Cocina y de la Buena Mesa Volumen II - Karlos Arguiñano eta Juan Mari Arzak
• Escuela de Cocina y de la Buena Mesa Volumen III - Karlos Arguiñano eta Juan Mari Arzak
• Escuela de Cocina y de la Buena Mesa Volumen IV - Karlos Arguiñano eta Juan Mari Arzak
• Escuela de Cocina y de la Buena Mesa Volumen V - Karlos Arguiñano eta Juan Mari Arzak
• Escuela de Cocina y de la Buena Mesa Volumen VI - Karlos Arguiñano eta Juan Mari Arzak
• Principios básicos de repostería - Xabier Gutierrez
Sariak
• Sukaldari onenari Gastronomia Sari Nazionala (1974);
• Jatetxe onenari Gastronomia Sari Nazionala (1985 eta 1995);
• Club de Gourmets Aldizkariaren Espainiako Sukaldari Onenari saria (1983);
• Club de Gourmets Aldizkariaren Espainiako Jatetxe Onenaren saria (1984);
• Michelin Gidako hirugarren izarra (1989);
• Tradition & Qualite katean sartzea (1989);
• Artearen Sari Nagusia Europako Sukaldari onenari;
• Frantziako Arte eta Letren Ordenaren Zaldun;
• Euskal Herritar Unibertsala, 2008;
No hay comentarios:
Publicar un comentario